Mijn buikklachten waar ik al jaren mee liep zijn na 4 afspraken verholpen en ook heb ik een stuk meer energie, helemaal top!

Lianne, 20 jaar

Ik kwam bij Irene met overgangsklachten, in de hoop dat een acupunctuurbehandeling zou helpen om mijn lijf meer in balans te krijgen. Ik heb eerder succesvolle ervaringen gehad met acupunctuur bij behandeling tegen eczeem, dus ik had er alle vertrouwen in. Tijdens het intakegesprek stelt Irene op een integere en rustige manier vragen, waarbij je je snel op je gemak voelt. Vervolgens is een behandelplan opgesteld en zijn de klachten gelukkig na een aantal behandelingen een stuk minder geworden. Als de klachten weer eens de kop opsteken, is het voldoende om voor één of twee behandelingen bij Irene langs te gaan.

Mariska, 50 jaar

Nadat ik met een vriendin had gesproken over het uren wakker liggen voordat ik eindelijk in slaap val en het gebrek aan energie om de dag door te komen, stelde zij voor om eens acupunctuur te proberen bij Irene. Ik moet zeggen dat ik niet direct stond te juichen. Ik vond het een beetje een eng idee om allemaal naalden in mij te laten steken. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Na de intake liet Irene mij de naaldjes zien en heeft ze mij ervan kunnen overtuigen dat je de naaldjes zo goed als niet voelt. Irene is heel vakbekwaam, ze straalt rust uit en legt precies uit waar ze naaldjes gaat zetten en waarom. Ze luistert heel goed en denkt in oplossingen. De behandeling is absoluut niet pijnlijk en heb ik als zeer rustgevend ervaren. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik slaap weer als een roosje en sta ’s morgens op met een gezonde dosis energie

Christel, 53 jaar

Ik heb een auto-immuunaandoening die vervelende klachten met zich meebrengt. Ik ben tot nu toe vijf keer geweest en ik ben heel gelukkig met de behandeling. Veel van mijn klachten zijn weg en het heeft mijn leven veranderd. Irene is een fijne vrouw om mee te praten en laat je op je gemak voelen. Meteen tijdens de eerste behandeling voelde ik verandering in mijn lichaam en geest. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Marcella, 41 jaar

Ik ben bij Irene terechtgekomen nadat ik al enige tijd, en dan praat ik over een jaar of 10, steeds terugkerende klachten heb in mijn arm. Het is een steeds terugkerende “muisarm”. De pijn is als zeurend te omschrijven. Ik slaap er slecht door, de pijn houdt mij uit mijn slaap. Daardoor slik ik regelmatig pijnstillers. Dat wil ik liever niet. Naast fysiotherapie wilde ik ook graag acupunctuur proberen. Doordat ik steeds wakker wordt is ook mijn energie beneden peil. Een cirkel waar je graag uit wilt. Tijdens de eerste afspraak heeft Irene de klachten in kaart gebracht. Ze voelde aan mijn polsen, bekeek mijn tong en stelde veel vragen. Irene is een fijn persoon waarbij ik mij op mijn gemak voel. De sfeer is open. Ook de gesprekken tijdens de behandeling zijn prettig. Na de eerste behandeling heb ik lekker geslapen en het zware gevoel in arm/schouder was al weg. Irene legde mij wel uit dat na 1 behandeling de pijn in de arm niet blijvend over zal zijn, maar na een eerste behandeling heb ik de zeurende pijn een dag of wat niet gevoeld. Irene is een prettig en rustig persoon. Ik was vrij gespannen voor de eerste afspraak maar Irene heeft mij gerust gesteld en uitgelegd wat ze gaat doen. Ik zou iedereen aanbevelen om naar Irene te gaan.

Hilda, 54 jaar

In verband met mijn hooikoortsklachten zocht ik na mijn verhuizing naar Medemblik iemand die acupunctuur geeft. Mijn ervaringen hiermee, in mijn vorige woonplaats, waren heel positief. Via de website van Irene kwam ik bij haar terecht. Irene kwam bij mij over als een prettig iemand die goed luistert en kijkt naar de totale mens. Zo behandelt zij je ook. Niet alleen mijn hooikoortsklachten verdwenen maar ook mijn energie kwam weer terug. Ik heb de behandelingen als heel positief ervaren

Emmy, 72 jaar

Irene heeft mij prima geholpen bij het oplossen van mijn fysieke en mentale klachten. Een aanrader!

Vrouw, 51 jaar

Irene is een lieve doortastende vrouw, de behandelingen verlopen erg fijn en rustig. Eén bovenbeenspier functioneerde steeds slechter, was een probleem ouder dan 10 jaar, Irene heeft mijn spier weer werkend gekregen, ik kan weer gemakkelijker: zeilen en zwemmen en skiën(dat laatste was voor de behandeling bijna niet meer mogelijk). Mijn andere klachten: zere duim en knie en droge ogen heeft ze ook behandeld met goed resultaat. Ik ben dankbaar voor het resultaat, ik kan nog meer genieten van de activiteiten waar ik gelukkig van wordt

Gerda, 61 jaar

Omdat ik regelmatig last had van hoofdpijnen en lichte stress raadde een vriendin mij aan om een keer acupunctuur te proberen. Zo ben ik bij Irene Vos terecht gekomen. Op een rustige en relaxte manier gaf Irene uitleg over de werkwijze en behandelingen. Al na de eerste behandeling verminderden de klachten waarvoor ik kwam. Ik was meteen overtuigd van de werking van acupunctuur en ben, uiteraard in overleg met mijn huisarts, gestopt met medicatie voor mijn hoofdpijn. De behandelingen gaven mij zodanig rust, dat ik nu ongeveer om de twee maanden ga. Gewoon ook om mijn lichaam en geest in balans te houden. De Acupunctuurpraktijk van Irene Vos is wat mij betreft een aanrader!

Marjon, 53 jaar

Irene is een vriendelijke en zorgzame vrouw waar je je prima op je gemakt voelt en je graag helpt en met je mee denkt. Mijn rugpijn is in 3 behandelingen verholpen.

Demi, 21 jaar